• IDEAL VOOR ZOMER- EN SKI-VAKANTIES
  • ALLE VOORZIENINGEN IN DE BUURT
  • PRACHTIGE OMGEVING

De omgeving biedt ideale omstandigheden voor gevarieerde mountainbike routes (180 km bewegwijzerde paden). Ook voor motorrijders is het Sauerland een waar paradijs. Er zijn wandelroutes met een totale lengte van circa 300 km die door de prachtige natuur in Willingen-Schwalefeld voeren. Het in 2004 geopende Uplandsteig wandelgebied biedt een zeer diverse natuur en met een lengte van 64 km brengt de Uplandsteig je eenmaal rond de gemeente Willingen (Upland), en hij raakt alle 9 districten. Daarnaast biedt de plaats Willingen goede winkelmogelijkheden. In het seizoen zelfs 7 dagen per week geopend.

Vanuit het vakantiehuis in Willingen treft u op 500 meter afstand de skipiste van Schwalefeld, met 2 sleepliften‚ 1 voor de kinderen en de beginnende ski-ers, en uiteraard 1 voor de gevorderden. In het aangrenzende Willingen treft u alle mogelijkheden met meerdere pistes aan plus de enige gondellift van Duitsland op de Ettelsberg. Natuurlijk is er veel meer te beleven! Er is in de directe omgeving van alles te beleven voor de hele familie, zoals het lagune zwembad met sauna, ijsbaan , zomerrodelbaan, fungolf. Maar ook een glasblazerij, de Druipsteengrotten in de Deckenhähe, het Wild- en Vrijetijdspark te Willingen.

diemelsee

In Bestwig ligt het Fort Fun pretpark, ook erg bekend zijn de Karl May Festspiele in Elspe. Zeker ook een bezoek meer dan waard zijn de verschillende idyllische dorpjes met talrijke vakwerkhuizen, het kuuroord Bad Arolsen en de Kunst- en Cultuurstad Kassel. U kunt er zeilen of een boot huren want de Diemelsee, Möhnesee of de Edersee liggen allemaal op korte afstand.

ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING VAN WILLINGEN

Wanneer u een vakantiehuis Willingen gaat huren, wilt u natuurlijk graag weten wat er allemaal in de omgeving te doen is. Hieronder hebben we een aantal populaire bezienswaardigheden en attracties voor u op een rij gezet:

Meer informatie

geïnteresseerd?
bekijk hier de
Beschikbaarheid